جشنواره غذاهای دریایی در رضوانشهر برگزار شد

جشنواره غذاهای دریایی با انواع غذا با ماهی در رضوانشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان،  مسئول نمایندگی این اداره کل در شهرستان رضوانشهر در جریان برگزاری جشنواره غذاهای دریایی اظهار کرد: جشنواره غذاهای دریایی به مناسبت سی وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار شده است.

منصور هادی‌پور برگزاری جشنواره مذکور را با همکاری میراث فرهنگی، کمیته امداد و بانوان و شهرداری، اداره فرهنگ اسلامی، تعاونی دهیاران و دهیاری روستای تازه‌آباد و مدیریت مجتمع تفریحی ساحلی این روستا عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه جشنواره غذاهای دریایی همراه با برنامه‌های فرهنگی و اجرای موسیقی محلی بوده است، تصریح کرد: در این جشنواره از هنرمندان صنایع‌دستی برای عرضه محصولات و فروش آن دعوت شده است. 
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری رضوانشهر با بیان اینکه در کشور بیش از 30 نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود، گفت: در گیلان بیش از 10 نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود.
هادی‌پور هدف از برگزاری جشنواره غذاهای دریایی را اشاعه فرهنگ غذای دریایی و فواید موثر آن عنوان کرد و یادآور شد: غذاهای دریایی یکی از مهم‌ترین غذاهای گیلانی‌ها محسوب می‌شود و انتقال این فرهنگ غذایی به نسل جوان مهم است.

انتهای پیام/

کد خبر 1394111740